Hogyan, hogy a talizmán a pénz, a siker, hogy a pénzügyi stabilitás?

Sajnos, az idő, a pénzügyi források a leginkább szükséges a megfelelő táplálék.

Mágikus talizmánok

Nehéz találni valakit, aki nem akarja menteni, illetve növelni a megtakarításaikat. Nem kevésbé fontos tényező a jelenléte a szerencse. Annak érdekében, hogy vonzza a pénzt, szerencsét az életedbe, akkor használja a jól bevált eszközök.

Mint mágikus talizmánok munka?

A történelem a megjelenése pénzt kabalák nyúlik vissza az ősi Szláv kultúra. Azokban a napokban, minden titokzatos jelenség azzal magyarázható, hogy az a mágikus erő, az istenek. Sokan voltak a karakterek, minden, ami volt, pártfogója képében Isten. Minden kabala végzett egy adott funkciót. Néhány megvédjen a gonosz szem, mások is segítettek, hogy a család együtt, mások pedig hozzájárult ahhoz, hogy a kreatív magasságokba.

Mágikus talizmánok , hogy vonzza a pénzt használják ma is. Néhány közülük megvásárolható a szaküzletekben kész. De a legtöbb könnyen haza. Általános szabály, hogy a talizmánok készítése a rendelkezésre álló eszközökkel. Tudják szolgálni, mint a cérna, papír, érmék, természetes kövek, stb. úgy tartják, hogy egy hatékony, talizmán, a nem kézzelfogható haszna, ha az ember rajta, hogy nincs hited.

Hogyan készítsünk egy talizmán, ami a kezük otthon?

Így kabala saját – nem csak hasznos, de nagyon szórakoztató. De emlékeznünk kell arra, hogy a folyamat létrehozása az amulett, senki sem zavarja. Jobb, hogy válasszon egy csendes, félreeső helyen. Amikor kiválasztják a kabala lehet kezdeni a zodiákus jel, hogyan kell használni a kabala, illetve az egyéb paraméterek.

Rúnák

Azért, hogy pénzt talizmán használható szinte minden anyag.

A leggyakoribbak a következők:

  • Rúnák;
  • Viasz;
  • Érmék;
  • Tarot kártya olvasását;
  • Természetes kövek;
  • Gyógynövények;

Egyszer a talizmán kész, kell töltenie. Van egy csomó lehetőség. A lényeg, hogy ez a folyamat célja, hogy létrehozza a kapcsolatot az az ember, a talizmán. Gyakran a folyamat a töltés magában foglalja a természeti elemek: tűz, levegő, víz, föld. Ennek megfelelően, annak érdekében, hogy tartsa a rítus aktiválja a talizmánt, meg kell, hogy tegye a víz, a tűz, a ki a szél, vagy a földben.

A szertartás után a talizmán kezd el működni. De ne feledkezzünk meg a megfelelő ellátást a dolog. Mindig meg kell tartani a kabala körül. Nem valószínű, hogy segíteni fog a karrier, a siker, ha kell, hogy legyen otthon. Nem mutathatom meg az asszisztens, hogy a kívülállók. Ez aláássa az energiát.

Növényi tok

Az ősi Szláv kultúra , osztották táska tele van kövekkel, vagy gyógynövények. A töltelék a táska kiválasztott megfelelően a kívánt eredményt. Herb mindig hozott kézzelfogható előnye, hogy emberi. Emellett az a tény, hogy létrehozásához használt főzet, vitték egy mély, mágikus értelemben. Meg egy zsák pamut vagy vászon, amelyben gyógynövények öntött, az energia bezárva az amulettet. Összetevők hogy hozzon létre egy talizmán is nagyon változatos. De a legtöbb gyakran keverjük össze a következő gyógynövények:

  • Fahéj;
  • Gyömbér;
  • Szárított eukaliptusz levelek;
  • A tűlevelek;
Növényi tok

A hozzávalókat készültek, egyenlő arányban. A folyamat elalszik egy táskát, meg kellett, hogy olvassa el a telken, hogy vonzza a pénzt, de hiszem, hogy a végső cél a rituálék. A táska lehet hímzéssel díszített. A legtöbb gyakran ábrázolják a szimbólumok, amelyek vonzzák a gazdagság, majd hírnév. Kötve a táska egy szál zöld.

Tartsa a pénz, táska, közel kell lennie a munkaállomás helyét. Így lesz a leghatékonyabb. Azonban ez a kabala nem örök, egy év alatt elveszti a tulajdonságok parancsra. Ezért a lejárati határidőn varázsa, hogy éget.

Táska egér

Figura egér ősidők óta társult gazdagság, luxus. Ez az állat kapcsolódó számos érdekes érzések, gyakorlatok. Azt hitték, hogy látni, hogy az egér húz valamit a lyukba gazdag.

Az ősi Szlávok hitt az ilyen dolgokban, de még követte a Nord, remélve, hogy egy rágcsáló. Ez a jel egy nagyon logikus magyarázat. A házak a szegény emberek egér élt, mert nem volt mit enni. A gazdag ember mindig evett valamit.

Fekete bors

Egy talizmán a képet az egér, hogy vonzza a vagyon, a népszerű ma. Kicsi számok készült fa, fém vagy kő. Bolt kabala a legjobb a tárcájában. Egyes esetekben lehet, hogy a szám a táskában. Úgy tartják, hogy az egér nem csak vonzza a pénzt, de hogy is ne egy vagyont költ, vagy tolvajlás. Emellett hozzájárul ahhoz, hogy előrelépés a karrier-létráról.

Tok türkiz

Mint tudod, a természetes kövek számos előnyös tulajdonságait. Mindegyik működik, hogy egy bizonyos irányba. A leghatékonyabb köveket, hogy vonzza a pénzt, türkiz. Nem ő az egyetlen, rendelkezik a legerősebb hatalom, de elég vonzó dekoráció.

Türkiz lehet használni, mint díszítő elemek ékszerek. De, hogy az anyagi források, sokkal hatékonyabb erszényt, türkiz. Meg kell találni egy kis türkiz, valamint egy vászon táska kék. A kő kerül be a táskába, majd olvassa el a telek. Meg kell tenni a növekvő hold.

Minden nap úgy kell elhelyezni, hogy az első zacskó érméket, majd egy nagy bill. Fokozatosan az értéket növelni kell. Így kell tennie, hogy addig, amíg a táska tele van. Ezt követően a pénzt a zsákban kell számolni háromszor kell eltávolítani vissza. Szóval a táska kötve egy szál kék. Úgy kell tárolni, hogy az közvetlenül a munkahelyen, de a kíváncsiskodó szemek elől.

Fekete bors

Ha azt tervezi, hogy egy esemény, amely úgy döntött, hogy pénzügyi kérdés, akkor ez segíteni fog ward fekete bors. Ilyen fontos események közé tartozik többek között a rajz egy lottószelvényt, egy vita nagy tranzakciók stb. Hozzon létre a talizmán kell írni egy tiszta papírlapra azt az összeget, amelyet meg kell jutniuk. Ezután hajlítsd be a papírt, három alkalommal pedig a hely egy kis hajó, ami korábban volt, hogy felszívja a hold energia.

A kabala a szál

Ezt követően meg kell adni, hogy a tartalom, a fekete bors, fedelét, majd távolítsa el, hogy egy félreeső helyen. Mielőtt egy fontos esemény, meg kell ráznunk a talizmán a bal kezével, miközben gondoltam, hogy csinálok egy profit.

A kabala a szál

Nagyon gyakran a pénzt talizmánok használják a szokásos téma. Lehetséges variációja számtalan. A leggyakoribb csipkék, vagy karkötőt a csukló. Mint a fő anyag a színes szál.

Az ősi Szlávok hitte, hogy a legnagyobb varázslat hatása gyapjú vagy pamut szál. Mivel a vastag, nagy a kereslet a gyapjú.

A készpénz generál, kábel három színű szál – zöld, piros, kék. A kék szín szimbolizálja a vágyak beteljesülése, zöld – növeli a költségvetési bevételeket, illetve a vörös őrök a tulajdonos a karkötő a lehetséges kockázatokat. Mind a három szálat kell megkötni, hogy egymást pigtail. Egyes esetekben a kapott csomózott csipke a végén majd használni. De gyakrabban, a szálak kötik össze, elvágva minden szükségtelen. A kész karkötő viselése a bal csuklóján, vagy bal boka

A szálak lehetséges, hogy építsenek egy kabala. Mondják pénzt labdát. Meg kell, hogy a számlát vagy érme labdát a gyapjú fonal. A következő, nyakkendő a valuta megjegyzés vagy érme szigorúan a közepén egy párszor. A tanács a csontot óvatosan kell rögzíteni. A legsikeresebb szín tekinthető, piros, zöld. Ez az amulett elősegíti a megőrzése, valamint a bővítés alapok. Vele nem lehet félni, becsapódás kárt.